Så disse er alle lavet af strækmetalnet? – Anping Dongjie Wire Mesh

Udvidet mesh, mesh-overfladen kan være flad eller hævet, mesh-forbindelsen er stærk, ventilationen er god og prisen er billig.Det kan tilføjes væggen som et vægnet, som kan forhindre revner og stød.Til kontorbygninger, fabrikker, lejligheder mv.

Derudover har strækmetalnet også stor brug, det vil sige på store skibe kan det bruges til at forhindre glidning på skibets kanal, hvilket er holdbart og billigt.

Kina strækmetalplade
Pudsnet

Ud over dets brug i industrien er der i vores daglige liv en meget almindelig anvendelse, det vil sige grillnet.Er det ikke lidt overraskende?Det viser sig, at det grillnet, vi normalt bruger til at spise grill, er lavet af stålnet, som har ensartet mesh, god varmeledningsevne, er giftfrit og harmløst og kan bruges mange gange.

Kina bbq mesh
Kina Bbq Mesh

Så kan vi slå op og se, at der er en anden anvendelse af strækmetalnet, det vil sige strækmetalnet til lofter, som er mekanisk klippet fra metalplader af forskellige råmaterialer, så længden af ​​den originale stålplade udvides flere gange til snesevis af gange.Det øger ikke kun stålpladens styrke og hårdhed, men reducerer også dens egen vægt.Luften kan bevæge sig gennem nettet, og der genereres ikke affald fra det, hvilket reducerer omkostningerne.

Strækmetalloft
Kina mesh loft

Har du gennem denne artikel fået en ny forståelse af strækmetalnet?Det viser sig, at vi har været udsat for strækmetalnet i alle livets aspekter.Naturligvis er anvendelsen af ​​strækmetalnet langt mere end det.

Hvis du vil vide mere, skal du fortsætte med at være opmærksom på Anping Dongjie Wire Mesh!

Du kan også klikke på linket nedenfor for at kontakte os!

logo

Kontakt mig

WhatsApp/WeChat:+8613363300602
Email:admin@dongjie88.com

Send en besked

请首先输入一个颜色.
出错!请输入一个有效电话号码.
请首先输入一个颜色.

På vejen


Indlægstid: 12-aug-2022